برای صاردات بهترین ایزوگام دولایه شرق به کشورهایی مانند روسیه، سوریه، عراق و کردستان عراق مانند اربیل و سلیمانیه، ترکمنستان و تاجیکستان و کلیه کشورهای حوزه خلیج فارس آمادگی کامل داریم.
صادرات عایق های رطوبتی تولید شده در ایران برای صادرات و مصرف در پروژه های عمرانی و تاسیسات دریایی بسیار شناخته شده هستند و کارخانه ایزوگام شرق یکی از قطب های بسیار مهم تولید این نوع عایق ها در سطح منطقه است.
قیمت و کیفیت دو عامل اصلی در صادرات ایزوگام است و از آن گذشته با تلاش همکاران و کارشناسان ما کلیه امور گمرکی و اخذ مجوزهای لازم در سریع ترین زمان ممکن انجام می شود و از زمان تولید تا بارگیری اقدامات و کنترل های کیفی صورت می گیرد.
ایزوگام دو لایه شرق برای پوشش سقف
در مصارف عادی و برای منازل و ساختمان ها خرید ایزوگام دو لایه شرق می تواند آن چه را که شما از ایزوگام توقع دارید برآورده کند.
هم مقاومت و چسبندگی بالایی دارد و هم به خوبی برای حداقل ۱۰ سال کار می کند.
بعد از گذشت سال ها ایزوگام شرق که با بهترین مواد اولیه تولید شده است تغییر ماهیت و تغییر رنگ نمی دهد.
دیدگاهتان را بنویسید
می خواهید در گفت و گو شرکت کنید؟خیالتان راحت باشد :)